dierenarts emmeloord, dierenkliniek emmeloord, dierenarts urk, dierenkliniek urk, dierenarts flevoland, dierenarts specialist, dierenarts verwijzing

Verwijskliniek voor gezelschapsdieren

Uw eigen dierenarts moet van alle markten thuis zijn om u en uw huisdier te kunnen helpen. Door deze brede oriëntatie is het moeilijk om voor elk vakgebied ook de diepte in te kunnen gaan. Dit is te vergelijken met onze eigen huisarts en bijvoorbeeld de chirurg; de huisarts is breed georiënteerd maar zal niet opereren, de chirurg daarentegen heeft zich verdiept in de chirurgie en heeft de praktische uitgebreide kennis van de huisarts niet paraat.

Zoals de chirurg de huisarts aanvult, kan Dierenkliniek Emmeloord ook uw dierenarts aanvullen op verschillende vakgebieden.dierenkliniek emmeloord, dierenarts emmeloord, wachtkamer dierenarts, dierenarts flevoland, dierenarts doorverwijziing

Hiervoor hebben wij een aantal specialisten in huis. In nauw overleg met uw eigen dierenarts gaan wij verder met diagnose en behandeling zodat we gezamenlijk optimale zorg kunnen bieden voor uw dier.
Onze dierenartsen houden ook telefonisch spreekuur voor zowel verwijzend dierenartsen als eigenaren. Informatie over de actuele spreekuren en openingstijden kunt u vragen aan onze receptie of vinden op onze website.

Belangrijk is de communicatie met de verwijzend dierenarts. Dit doen we door de uitgevoerde behandelingen, diagnose en uitslagen zo veel mogelijk mee te nemen in het proces en een goede terugkoppeling te geven aan de betreffende dierenarts.