Ik ben Ludo van der Weide en ben geboren in Heerenveen op 2 december 1987.  In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met de paardensport.  Ik rijd wedstrijden, beleer paarden zowel onder het zadel als voor  de wagen en maak paarden keuringsklaar.

In december 2012 ben ik hier op de kliniek komen te werken, waar ik het erg naar mijn zin heb en ik vind het  erg leerzaam.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest op een hengstenhouderij en bij crv (monsternemen). In 2006 heb ik mijn schooltijd afgesloten en mijn diploma Paardenhouderij gehaald.

Ik hoop dat ik nog lang met veel plezier hier op de kliniek mag werken en u in de wandelgangen mag tegen komen.

Adresgegevens

Dierenkliniek Emmeloord

Espelerlaan 77
8302 DC Emmeloord
0527 613 500
info@dierenkliniekemmeloord.nl

Plan route »

Een kijkje bij…

Spoed?