De kliniek

Uw huisdier of paard is bij Dierenkliniek Emmeloord in vertrouwde handen. Dit is niet alleen mogelijk door onze uitgebreide apparatuur en laboratorium om te onderzoeken, maar vooral door ons team van ervaren dierenartsen, die u helpen bij de best mogelijke diagnose en behandeling.

Snelle behandeling, kwaliteit en gemak zijn de pijlers waarop wij zijn gebouwd. Voor een professionele behandeling van uw dier bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw hond of kat is bij Dierenkliniek Emmeloord in deskundige handen. Door de aanwezigheid van moderne apparatuur zijn uitgebreide onderzoeken binnen de kliniek mogelijk. In veel gevallen is er meteen een uitslag bekend (bijvoorbeeld bij bloed-, echo- en röntgenonderzoek).

Een behandeling wordt in overleg met u, als eigenaar, op maat toegespitst op uw huisdier. Dit kan variëren van een hele simpele therapie tot uitgebreide, intensieve behandelingen, al naar gelang  het belang van de patiënt en de wensen van de eigenaar. Na operatieve ingrepen proberen we de hond of kat snel weer naar huis te laten gaan, zodra dat verantwoord is. Ook buiten werktijden is altijd een dierenarts bereikbaar.

Dierenkliniek Emmeloord staat voor adequate behandeling, kwaliteit en aandacht.

Met ons team van ervaren dierenartsen en hoogwaardig apparatuur streven wij ernaar om in alle facetten een goede kliniek voor uw paard te zijn.

Samen met u en waar gewenst met uw verwijzend dierenarts, werken wij gezamenlijk aan een oplossing. Snelle behandeling, kwaliteit en gemak zijn de pijlers waarop wij zijn gebouwd.

Voor een professionele behandeling van uw paard bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team bestaat uit ervaren dierenartsen, paraveterinairs, hoefsmeden en nog veel meer professionals.
Meer informatie »

Nieuws

Dierenkliniek Emmeloord verhuist op Urk

DIERENKLINIEK EMMELOORD ook op Urk! Vanaf woensdag 2 mei hebben wij een nieuwe vestiging erbij op Urk: Dierenartsenpraktijk Rotholm!  

Spoed?

Dierenkliniek Emmeloord

Espelerlaan 77
8302 DC Emmeloord
0527 613 500
info@dierenkliniekemmeloord.nl

Plan route »

Kies jouw beroep: dierenarts